ViaDia Savonlinna ry

Valtakunnallinen ViaDia

Toivo luo voimavaroja jokaisen elämään. Tuomme tukea arkeen, autamme elämän eri vaiheissa ja kuljemme rinnalla. Teemme diakoniatyötä suurella sydämellä jo yli 45 paikkakunnalla Suomessa, jokaista ihmistä varten.

”Diakonisen avun sisältö vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta idea on sama. Haluamme tarjota apua ja toivoa jaettavan ruoan, kohtaamisen ja palvelun muodossa.”

ViaDia ry on Suomen Vapaakirkon arvoihin pohjautuva valtakunnallinen diakoniatyön järjestö. Tavoitteenamme on palvella Jumalaa, auttaa lähimmäisiä ja levittää diakonista liikehdintää.

Suomen Vapaakirkko ja ViaDia ry on EU:n vähävaraisten avun toimenpideohjelman kumppanuusorganisaatio.  Tämän ohjelman toteutumisen Suomessa mahdollistaa lukuisa joukko vapaaehtoisia. Ruoka-aputyömme sisältö vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta idea on sama. Haluamme tarjota apua ja toivoa jaettavan ruoan muodossa. Kyseessä voi olla lämmin ateria, EU-ruoka-apukassi, kaupan ylijäämäruoka tai lahjoituksia. Usein jakotilanteiden yhteydessä on hengellistä ohjelmaa ja myös mahdollisuutta muuhun apuun.